Setmana de les Olimpíades a Residencial Sant Gervasi Parc

La setmana passada, a Residencial Sant Gervasi Parc, vam celebrar una altra edició de la Setmana de les Olimpíades. Com en ocasions anteriors, han estat uns dies intensos, plens d’emocions i diversió. Tant els residents com els treballadors ens ho hem passat d’allò més bé participant en diferents activitats dissenyades perquè tothom hi pogués participar.

Compartim tots els detalls a continuació!

Vam organitzar quatre blocs d’activitats, cadascun amb dues proves:

HABILITAT

Castells en l’aire: Aquesta prova consistia a construir la torre més alta possible amb gots i plats. Com més pisos aconseguien apilar, més punts sumaven. L’habilitat i la concentració dels residents que van participar van fer que els castells superessin totes les nostres expectatives d’alçada.

Pesca: Amb una canya equipada amb un imant, els residents havien de pescar peixos de diferents colors i puntuacions. Va ser una prova que no només requeria habilitat, sinó també paciència i estratègia.

PUNTERIA

Pistoles d’aigua: Aquí, l’objectiu era tombar gots de cartró apuntant amb pistoles d’aigua. La competència es va posar intensa i les rialles no van faltar mentre intentaven encertar tots els gots.

Basket: Aquesta prova consistia a encistellar diferents pilotes en cubells i caixes, cadascuna amb una dificultat i puntuació diferent. La precisió i la punteria van ser claus per sumar punts en aquesta activitat.

VELOCITAT

Cadena de pilotes: En equips, els residents vam formar una fila i havien de passar boles de paper d’un extrem a l’altre. Guanyava l’equip que més boles aconseguia acumular al final. Va ser un exercici de coordinació i treball en equip que va resultar molt emocionant.

Cursa de diaris: En aquesta prova, es va col·locar una tira llarga de diaris que els participants havien de recollir amb els peus. També vam fer una variant en què havien de recollir un cordill amb un anell al final utilitzant les mans. L’agilitat dels nostres residents ens va deixar sense paraules!

LONGITUD

Avions de paper: Els participants havien de triar tres avions de paper i fer-los volar sobre una pista. L’habilitat en el llançament determinava la distància assolida, i més d’un va aconseguir vols dignes d’un pilot professional!

Llançament de sacs: En aquesta prova, els residents llançaven sacs i se’ls atorgaven punts segons la longitud assolida. La força i la tècnica de llançament van ser essencials per aconseguir bons resultats.

Amb cadascuna d’aquestes activitats, a més de passar-nos-ho d’allò més bé, vam fomentar l’esperit d’equip i la participació activa de tots els residents. Al final de la setmana, vam celebrar amb un lliurament de premis on tots els participants van rebre un reconeixement pel seu esforç i entusiasme.

Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta Setmana de les Olimpíades. Ha estat una experiència inoblidable que ha demostrat una vegada més que al Residencial Sant Gervasi Parc, la diversió i l’esperit de comunitat van de la mà!

Aqui trobareu un recull dels millors moments: https://www.tiktok.com/@santgervasiparc/video/7390732573665725728